Psykoterapia

Opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi Tampereen yliopistossa. Suuntaukseni on kognitiivinen käyttäytymisterapia (KKT), joka on tutkimusten mukaan yksi vaikuttavimmista psykoterapiasuuntauksista. Taustalla minulla on 2,5-vuotiset kognitiivisen lyhytterapian opinnot sekä työkokemusta mm. mielenterveystyöstä ja lastensuojelusta.

Otan vastaan asiakkaita, joilla on esim. mielialaongelmia, elämänkriisejä, uupumusta, masennusta, pelkoja tai ahdistusta. Asiakkaanani olet hyvissä käsissä, koska saan tekemääni terapiaan työnohjausta kokeneilta kouluttajaterapeuteiltani. Opintojeni ansiosta minulla on myös aina käytettävissäni uusin tutkimukseen ja kokemukseen perustuva tieto. Terapiassa esiin tulleet tiedot ovat luottamuksellisia enkä mainitse työnohjauksissani nimeäsi tai muita tunnistetietoja.

Terapiatapaamisia on yleensä 1-2 viikon välein ja ne kestävät 45-60 minuuttia. Tarpeesi mukaan voimme tavata joko muutaman kerran tai useamman kuukauden ajan. Opintojeni aikana en tarjoa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Otan vastaan vain itsemaksavia asiakkaita, ja käyntihintani on alhaisempi kuin jo valmistuneilla terapeuteilla.

Sydämenasianani on auttaa sinua löytämään keinoja, joilla voit helpottaa oloasi ja parantaa hyvinvointiasi. Kohtaan sinut lämmöllä, aidosti ja arvostavasti.

Jos olet kiinnostunut tulemaan terapia-asiakkaakseni, otathan yhteyttä, jotta voimme sopia sinulle tutustumiskäynnin.

Mitä kognitiivinen käyttäytymisterapia on?

Takaisin etusivulle

Suomalainen meri